MilkyLove ydelser


MilkyLove ammevejledning hjælper dig godt i gang og hvis du støder på udfordringer undervejs.
Jeg tilbyder både personlig ammevejledning og via telefon/videochat op til 6 uger postpartum i min EmpoweredMother Birthkeeper pakke. Har jeg ikke været din Birthkeeper, tilbyder jeg stadig ammevejledning til dig, som har brug for lidt hjælp med at navigere denne smukke rejse.

MilkyLove ammevejdledning:

MilkyLove ammevejledning i eget hjem 499,- kr

Besøget varer ca. 1,5 time, men jeg bliver selvfølgelig til vi er færdige.
Efterfølgende kan du bruge min hjælp telefonisk, hvis du har behov for det. Du må skrive ved udfordringer, og jeg slipper ikke kontakten, før du er klar til det.

Akut ammehjælp i eget hjem – tilgængelig fra oktober 2020

Hverdage 599,- kr
Weekend & Helligdage 799,- kr

Besøget varer ca. 1,5 time, men jeg bliver selvfølgelig til vi er færdige.
Efterfølgende kan du bruge min hjælp telefonisk, hvis du har behov for det. Du må skrive ved udfordringer, og jeg slipper ikke kontakten, før du er klar til det.

Telefon eller video-chat amme support 155,- kr

20-30 minutters telefonisk eller online amme support. Du stiller dit primære spørgsmål når du booker, og kan så stille alle de ekstra spørgsmål du måtte have under vores samtale. 
Vi taler enten sammen over telefonen eller via video-chat (skype eller FB messenger).
Har du brug for mere hjælp efterfølgende kan du skrive til mig. Har du brug for, at jeg akut kommer ud selv efter vores samtale, får du prisen for telefon/video-chat supporten trukket fra din akutte ammehjælps pris.

MilkyLove ammevejledning i HealingMotherhood loungen 399,- kr – På vej!

1,5 times undervisning inkl. skriftligt materiale til at tage med hjem, lette forfriskninger og 15 % rabat på private konsultationer (in-person eller virtuelt), skulle du få behov for det.

Min baggrund

Jeg er uddannet ammerådgiver (Peer Lactation Counselor) igennem H.E.R.B.A.L.* i 2020. Jeg har desuden selv ammet 3 børn og en del erfaring med udpumpning til donation af modermælk til kvindemælk centralen.

*Affiliate link. Læs min disclaimer.

På grund af Covid-19 og de nuværende restriktioner, tilbyder jeg lige nu alle mine ydelser kun på virtuel basis. Det vil sige via opkald, e-mail, sms og video-chat.

Varer kan du fortsat købe ved at skrive til mig. Al betaling skal ske enten via MobilePay eller Paypal.

Velkommen til smukke!

Ringslynge

Mit navn er Liljesofie og jeg er Birthkeeper. Min mission er at støtte dig i at få den graviditet, fødsel og barselstid du drømmer om, ved at lære dig om dine muligheder, holde dit space og være dér for dig.