Anmeldelser


Anmeldelser på Trustpilot

Anmeldelser på Google

Hvad siger andre forældre

"Liljesofie har hjulpet mig postpartum med babybæring, amning, efterfødsels træning med baby, massage af min ømme nakke og rådgivning samt tips omkring moderskabet, fødsel og nyfødt.
Især Liljesofies rolige nærvær og pålidelighed fik mig til at føle mig tryg.
Hun tog sig tid og kunne mærke, at jeg havde brug for at tale om min fødselsoplevelse og mit sensuelle selvværd efter graviditeten og fødslen. At tale om det hjalp mig og jeg fandt energien til at booke en efterfødsels konsultation på hospitalet og genvandt noget seksuelt selvtillid.
Jeg ser frem til at arbejde videre med Liljesofies materiale, som jeg har adgang til via et link hun har sendt mig. Denne digitale opmærksomhed er virkelig rar fordi jeg altid kommer til at gøre dokumenter væk derhjemme.
Jeg kan virkelig anbefale denne dejlige kvinde og doula/birthkeeper."

-Marie E. M. Dam

⊕ Holistisk Følgeskab Nordsjælland ☯
♡ Gravidtet ❀ Fødsel ☼ Barsel ∞

Her får du blandt andet:
⋒ Individuel fødselsforberedelse med/uden Rebozo massage ⛥
🜁🜃 Ayurvedisk Bellybinding inkl. Womb Massage🜄🜂
☽ Moderkage forarbejdning med/uden Lotus fødsels ritual ☾
ᛒ Undervisning i babysprog, bæreteknikker, pottebrug fra nyfødt, stofblebrug, mm. ᛉ

På grund af Covid-19 og de skiftende restriktioner, tilbyder jeg lige nu alle mine ydelser også på virtuel basis. Det vil sige via opkald, e-mail, sms og video-chat. Vil du mødes ansigt til ansigt, forventer jeg at du har et gyldigt Coronapas (en negativ PCR test, max 3 døgn gammelt, eller at du har haft Corona tidligere fx).

Varer kan du købe ved at skrive til mig. Al betaling skal ske enten via bank overførsel, MobilePay eller Paypal.

Velkommen til smukke!

Ringslynge

Mit navn er Liljesofie og jeg er Birthkeeper. Min mission er at støtte dig i at få den graviditet, fødsel og barselstid du drømmer om, ved at lære dig om dine muligheder, holde dit space og være dér for dig.