TalkingBaby ydelser


TalkingBaby giver dig muligheden for bedre at kunne afkode nyfødtes behov, ved at aflæse dets kropssprog og lyde. Derudover vil du bedre kunne forstå din babys tanker fra omkring 7-11 mdrs alderen, hvor baby får mulighed for at kommunikere med dig gennem babytegn, før babys motorik tillader det talte sprog.

TalkingBaby tilbyder:

Privat undervisning og Playshops til forældre

Er I en forældregruppe som ønsker at lære om babytegn, så har I to muligheder. Den intensive korte, og den lange. I kan booke en TalkingBaby Playshop på 2 timer inkl. pause, som er den korte og intensive mulighed.

På playshoppen kommer vi rundt om:

 • Hvordan kommunikerer den nyfødte

 • Hvad er babytegn

 • Forskningen bag

 • Hvornår kan man gå i gang

 • Hvad kan man forvente

 • Hvordan får man bedsteforældre med

 • Hvilke tegn skal man starte med

Alt sammen leveret på en afslappet og hyggelig måde, med plads til babyernes behov og krydret med sange, så I kan lære jeres første babytegn. I vil også få udleveret en oversigt over de tegn I får lært på playshoppen, så I bedre kan huske dem efterfølgende.

Book en TalkingBaby Playshop her.

Mulighed 2 er at I booker et privat holdforløb på det antal gange vi i fællesskab bliver enige om, dog mindst 4 og højst 8 gange. Undervisningen vil foregå i TalkingBaby holdundervisningslokalet alle gangene.

Prisen vil afhænge af forløbets omfang. 
Booking kan aftales her.

TalkingBaby holdundervisning i babytegn og rytmik 795,- Dkr for 8 gange – På vej!

På TalkingBaby hold tager vi udgangspunkt i babyerne. Du kan uden videre gå ud for at skifte en ble, give mad eller efter behov også sætte dig lidt udenfor cirklen for at give din baby lidt mere ro for alle indtrykkene.

På holdet vil du opleve en hyggelig stemning, med både sjove aktiviteter og rolige stunder fulde af bliss. Der vil være sang, musik og skønt humør, alt imens jeg giver dig redskaber (babytegn) til at forstå hvad din lille guldklump har på hjerte. Ud over sangene vil der være leg med instrumenter, et kig i posen med overraskelser og andre sjove aktiviteter.
Jeg bruger billeder og tøjdyr til at gøre babytegnene mere levende, meningsfulde og tilgængelige for babyerne. Vi synger om at gå på legepladsen, at spise, at bade, sengetid, dyr og køretøjer. Babytegn som er en del af din babys univers og som dit barn vil elske at bruge!

Som forældre får I et godt kendskab til tegnene, og kan bruge dem fra første gang.

Hos TalkingBaby bliver du undervist i mindre hold af max 8 babyer + én voksen per baby, i et hyggeligt og uformelt rum, hvor der altid er plads til spørgsmål, uddybelse, og naturligvis en masse skæg og sjov.
Gennem et 8 ugers forløb vil du få kendskab til op mod 80 babytegn, hvor du selv kan vælge hvilke tegn, der er mest meningsfulde i jeres hverdag.

Du kan sagtens begynde med at bruge babytegn allerede fra din baby er nyfødt, da h*n sanser alle sangene, lyde og stemningen. På holdene vil det dog primært være fra 3 måneder og op, at vi leger med at lære babytegn, som de kan bruge indtil de mestrer sproget. Det er oftest de 3-12 månedernes babyer der kommer til babytegn holdundervisning, da det er der deres forældre har barsel.

Holdprisen inkluderer 8 ugers holdundervisning (én time per uge) og et medlemskab med lydfiler, videoer med babytegn, og den faste BabySigning sang.

Første holdstart annonceres her på siden asap. Skriv dig på ventelisten her og få besked i din indbakke som den første.

TalkingBaby foredrag om babytegn til institutioner/mødregrupper/sundhedsfagligt personale mv.

TalkingBaby tilbyder ligeledes foredrag om babytegn.

Det kunne være i institutioner, i mødregrupper, sundhedsplejersker og andre der er interesseret i at blive klogere på denne fantastisk mulighed for at kommunikere med babyerne inden de mestrer sproget.

Foredraget kommer rundt om følgende:

 • Hvad er babytegn

 • Forskningen bag

 • Hvornår kan man gå i gang

 • Hvad kan man forvente

 • Hvordan får man forældrene med

 • Hvilke tegn skal man starte med

 • Hvordan kan pædagogerne bruge tegnene i hverdagen

Foredraget vil vare omtrent 1,5 timer, max 2 afhængigt af hvor mange spørgsmål der stilles undervejs.

Book et TalkingBaby foredrag her.

TalkingBaby Online 959,- Dkr – På vej!

Vil du bare gerne i gang liiige nu, eller bor du alt for langt væk til at kunne overskue hold- eller privatundervisning, så har du muligheden for at købe livslang adgang til TalkingBaby Online.
Her får du et undervisnings-space med:

 • ca. 300 babytegn i alfabetisk rækkefølge

 • gennemgang af nyfødtes lyd og kropssprog

 • tips og tricks til brugen af babytegn i hverdagen

 • de gængse, samt nye sange, rim og remser med babytegn

 • en fuld undervisningsgang optaget til brug derhjemme når som helst det passer jer

 • ideer til hvordan du får far, bedsteforældre og pasningspersonale med på en nem og behagelig måde

 • al min baggrundsviden om babytegn og babys sprogudvikling, hvornår og hvordan man kan starte og hvad det egentlig er.

Min baggrund

Jeg er også certificeret BabySigning instruktør igennem BabySigning.dk ved Kim Rebecca.

Jeg har brugt babytegn med min søn Thor indtil han kunne tale i hele sætninger og derfor selv droppede fagterne. Og det har simpelthen været genialt at kunne forstå ham selv før han kunne tale. Vi kunne faktisk føre korte samtaler om de ting vi så i vores hverdag fordi han kunne sætte tegn på sine tanker. Og samtidig kunne jeg sætte ord på de ting han interesserede sig for. Win-win!

På grund af Covid-19 og de nuværende restriktioner, tilbyder jeg lige nu alle mine ydelser kun på virtuel basis. Det vil sige via opkald, e-mail, sms og video-chat.

Varer kan du fortsat købe ved at skrive til mig. Al betaling skal ske enten via MobilePay eller Paypal.

Velkommen til smukke!

Ringslynge

Mit navn er Liljesofie og jeg er Birthkeeper. Min mission er at støtte dig i at få den graviditet, fødsel og barselstid du drømmer om, ved at lære dig om dine muligheder, holde dit space og være dér for dig.