NaturalBirth ydelser


NaturalBirth fødselsforberedelse lærer dig om den naturlige fødselsprocess, naturlig smertehåndtering og hvordan du kan lave en fødselsplan, som matcher dig og dine ønsker.

NaturalBirth fødselsforberedelse

Forskning viser at fødselsforberedelse fremmer en god fødselsoplevelse, mindsker sandsynligheden for indgreb (fx. sugekop/epidural/lignende) og øger dine chancer for et kortere ophold på hospitalet (hvis det er dér du vælger at føde).

NaturalBirth online fødselsforberedelse – På vej!

Til dig, som gerne vil forberede dig på at få så naturlig en fødsel som muligt. Det foregår hjemme i din stue, når som helst på døgnet og du har adgang til det hele lige med det samme, så snart du har købt adgang.

Du får:

  • Viden om den naturlige fødselsprocess og variationer af normalen.

  • Viden om hvordan du kan fremme den naturlige fødsel.

  • Tryghed ved din kommende fødsel, hvordan end den vil ende med at udvikle sig.

  • Tro på din evne til at føde.

  • Legende øvelser som gør det nemmere at huske hvad du har lært.

  • Praktiske værktøjer du kan bruge under fødslen.

  • En overskuelig guide og konkrete værktøjer til din partner, så du får den bedst mulige fødselshjælper.

  • Et udvalg af HealingColoring ark, som kan være til gavn i din fødselsforberedelse  (værdi: 25,- kr per styk). Smugkig her.

  • Holistisk fødselsforberedelses workbook.

Min baggrund

Jeg har 3 fødsler (2x hospital, 1x hjemme og uassisteret) bag mig, hvor jeg har fået samlet både erfaringer og opdaget min passion for fødsler og moderskabet.

Jeg er Birthkeeper (næsten det samme som en Doula – læs mere her) certificeret igennem H.E.R.B.A.L.* (Holistically Empowered Rebel Birthkeepers Academy of Learning) i 2020.

Derudover er jeg professionel trænet ved Dancing for Birth, level 1 og 2 også i 2020 og kan lære dig hvordan du kan bruge dans som et redskab til at støtte den naturlige fødsel.

Anno 2021 er jeg desuden Brilliant Birth Aromatherapy* certificeret og kan derfor også rådgive dig indenfor de æteriske oliers forunderlige verden når det drejer sig om graviditet, fødsel og postpartum.

*Affiliate link. Læs min disclaimer.

⊕ Holistisk Følgeskab Nordsjælland ☯
♡ Gravidtet ❀ Fødsel ☼ Barsel ∞

Her får du blandt andet:
⋒ Individuel fødselsforberedelse med/uden Rebozo massage ⛥
🜁🜃 Ayurvedisk Bellybinding inkl. Womb Massage🜄🜂
☽ Moderkage forarbejdning med/uden Lotus fødsels ritual ☾
ᛒ Undervisning i babysprog, bæreteknikker, pottebrug fra nyfødt, stofblebrug, mm. ᛉ

På grund af Covid-19 og de skiftende restriktioner, tilbyder jeg lige nu alle mine ydelser også på virtuel basis. Det vil sige via opkald, e-mail, sms og video-chat. Vil du mødes ansigt til ansigt, forventer jeg at du har et gyldigt Coronapas (en negativ PCR test, max 3 døgn gammelt, eller at du har haft Corona tidligere fx).

Varer kan du købe ved at skrive til mig. Al betaling skal ske enten via bank overførsel, MobilePay eller Paypal.

Velkommen til smukke!

Ringslynge

Mit navn er Liljesofie og jeg er Birthkeeper. Min mission er at støtte dig i at få den graviditet, fødsel og barselstid du drømmer om, ved at lære dig om dine muligheder, holde dit space og være dér for dig.