Handelsbetingelser


Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser kan du læse mere om her.

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Happy Maternity Vibrations Fairy, Victoria Liljesofie Græsvænge, c/o Martin Græsvænge, Jægervænget, Nødebo, Fredensborg, Denmark. 

CVR 38836986, Kontaktes på mail: Kram@Liljesofie.dk.

Produkter kan købes med MobilePay, Dankort eller Paypal. Alle priser er i danske kroner.

Ved køb af online produkter, sker leveringen som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Nogle online kurser modtages ikke lige efter en betaling, men frigives først på en bestemt dato. I så fald er det noteret på salgssiden.

Enhver tvist mellem Happy Maternity Vibrations Fairy og køber, løses efter dansk lov.

 

Rettigheder

Alle rettigheder til produkter tilhører Victoria Liljesofie Græsvænge.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Købet er personligt og må ikke lånes, sælges eller videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Victoria Liljesofie Græsvænge. Med mindre andet er angivet, er beløbet en engangsbetaling og trækkes med det samme. Nogle beløb vil foregå i ratebetalinger. I så fald er det noteret på salgssiden.

 

Abonnement (online klub)

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til Kram@Liljesofie.dk , eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det kort abonnementet trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

 

Ratebetalinger (kursus betalt i rater)

Vær opmærksom på at et abonnement og en ratebetaling ikke er det samme. Abonnement er den regelmæssige betaling tilknyttet til en online klub med nyt månedligt tema (her er det muligt at stoppe betalingen øjeblikkeligt uden binding). Ratebetaling er en afbetaling, hvor den samlede pris for et produkt er delt i mindre rater, fx til et online kursus (her er det ikke muligt at stoppe en betaling). Ved tilmelding binder du dig til at betale alle rater og hvis raterne udebliver, overgives sagen med det samme til inkasso via Collectia.

Ved udeblivelse af betaling, følges denne plan:
– Venlig påmindelse via mail (sendes til samme mail som online kurset er købt med) 0 kroner. Adgang til kurset lukkes midlertidig.
– 1 uge efter overskreden betaling: rykker nr 1 + gebyr på 100 kr.
– 2 uger efter overskreden betaling: rykker nr 2 + gebyr på ydeligere 100 kr. – nu i alt 200 kr. rykkergebyr. Sagen overgives nu til inkasso via Collectia.

Vær især opmærksom hvis du bruger Paypal som betalingsform. Her kan du tilknytte et betalingskort til din Paypal-konto, så raterne trækkes automatisk og du kan slappe af. Hvis du ikke tilknytter et betalingskort til din Paypal-konto, skal du selv huske at betale hver rate manuelt.

 

Returret

Der er 14 dages fuld returret på sendte varer fra den dag pakken er lagt i din postkasse/afhentet fra pakkeshoppen (læs mere her under Fortrydelsesret: Køb på nettet)

På 100 % live playshops ydes 14 dages fuld returret, hvis du fortryder dit køb. Dog senest 1 måned før playshoppens afholdelsesdato.

Ved køb af delvist digitale produkter eller 100 % digitale produkter, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Ved tilmelding binder du dig til at betale det fulde beløb, også hvis beløbet er inddelt i rater. Husk derfor at læse beskrivelsen af produktet godt igennem, så du er sikker på, at du har lyst til at købe det. Du får det, der står i beskrivelsen og der er ingen returret. Mærk efter om beskrivelsen passer til dig og stil alle dine spørgsmål før dit køb på Kram@Liljesofie.dk ♥

Der er ingen returret, hvis beskrivelsen ikke er læst ordentligt igennem inden køb, eller hvis du af personlige årsager fx fordi personlig økonomi har ændret sig eller du har skiftet mening og ikke ønsker at købe alligevel. Du får heller ikke refunderet dit køb, hvis du ikke har opnået det ønskede resultat, jeg kan kun give dig alle værktøjerne, det fulde ansvar for at nå i mål, er dit eget.

Tænk på, at det også skal være en fair handel for den du køber af, som ikke kan have en forretning, hvis købere hopper af og på kurserne. Læs derfor beskrivelsen af produktet, se på din økonomi og stil alle dine spørgsmål før dit køb. Tak ♥

 

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Jeg bekræfter at jeg er bekendt med persondataforordningen, som trådte i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

•   Jeg har ved alle sign up boxe tydeliggjort, at når man giver mig sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.
•   Jeg har dobbelt-optin til mit nyhedsbrev, som sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander på min nyhedsbrevsliste.
•   Jeg opbevarer emailadresser i MailChimp og WordPress, som alle overholder GDPR’s retningslinier.
•   Jeg har indsamlet databehandleraftaler fra alle de mennesker som arbejder for mig og fra alle de programmer jeg bruger, for at sikre personlig data fra at blive misbrugt.
•   Jeg opbevarer emailadresser da jeg laver online kurser, som jeg sælger online gennem nyhedsbreve. Jeg opbevarer emailadresserne indtil læseren afmelder sig eller indtil min virksomhed ophører. Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.
•   Jeg opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook adds.

Alle der køber mine online kurser, handler gennem WordPress WooCommerce, hvor man kan vælge at betale med sit Dankort gennem Nets, MobilePay eller via Paypal. Når man handler, bliver ens oplysninger derfor gemt hos WooCommerce og enten Nets eller Paypal.

⊕ Holistisk Følgeskab Nordsjælland ☯
♡ Gravidtet ❀ Fødsel ☼ Barsel ∞

Her får du blandt andet:
⋒ Individuel fødselsforberedelse med/uden Rebozo massage ⛥
🜁🜃 Ayurvedisk Bellybinding inkl. Womb Massage🜄🜂
☽ Moderkage forarbejdning med/uden Lotus fødsels ritual ☾
ᛒ Undervisning i babysprog, bæreteknikker, pottebrug fra nyfødt, stofblebrug, mm. ᛉ

På grund af Covid-19 og de skiftende restriktioner, tilbyder jeg lige nu alle mine ydelser også på virtuel basis. Det vil sige via opkald, e-mail, sms og video-chat. Vil du mødes ansigt til ansigt, forventer jeg at du har et gyldigt Coronapas (en negativ PCR test, max 3 døgn gammelt, eller at du har haft Corona tidligere fx).

Varer kan du købe ved at skrive til mig. Al betaling skal ske enten via bank overførsel, MobilePay eller Paypal.

Velkommen til smukke!

Ringslynge

Mit navn er Liljesofie og jeg er Birthkeeper. Min mission er at støtte dig i at få den graviditet, fødsel og barselstid du drømmer om, ved at lære dig om dine muligheder, holde dit space og være dér for dig.