PlacentaCare ydelser


PlacentaCare er moderkage forarbejdning efter dine ønsker. Jeg tilbyder både indkapsling og tinkturer, men også kunst print og flere andre muligheder.

PlacentaCare moderkage forarbejdning:

Vil du gerne booke én eller flere af nedenstående services, så udfyld en forespørgsel.

Placenta kapsler 1.119,- kr

Dette er den mest populære måde at konsumere sin moderkage på. Som udgangspunkt vil din moderkage blive tørret i rå tilstand, men du kan vælge at få den dampkogt forinden. Herefter bliver den pulveriseret og fyldt på vegetabilske kapsler. Doseringsvejledning medfølger.

Placenta tinktur 75,- kr per 50 ml flaske

En tinktur muliggør at du drager nytte af fordelene ved at konsumere din moderkage i en meget længere periode. Din tinktur vil skulle fermentere i 6-12 uger før den kan bruges. Den vil kunne bruges i mange år. Du vil modtage tinkturen i en pipetteflaske med 50 ml. Doseringsvejledning følger med.

Placenta chokolader 1.299,- kr

Er du chokolade-junkie? Så er det måske mest dig, bare at få hele din moderkage forarbejdet til små chokolader. Her vil hele din moderkage blive tørret og pulveriseret (som udgangspunkt rå, dampet i forvejen er muligt) og blandet ind i vegansk chokolade og hældt i små forme. Antallet af chokolader vil afhænge af størrelsen på din moderkage. Chokoladerne skal opbevares i fryseren. Doseringsvejledning følger med.

Placenta kunst print 99,- kr for ét print, 250,- for 3 print

“Livstræet” print. Du modtager et aftryk af din moderkage på højkvalitets aquarelpapir. Aftrykket vil blive taget af babys side af moderkagen. Som standard bliver aftrykket lavet med moderkagens eget blod. Men det er også muligt at efterspørge farveprint lavet med kakao-pulver, gurkemeje, rødbedepulver, spirulina eller andre kraftigt farvende madvarer/kosttilskud på pulverform. Prisen herfor afhænger af hvilke farver du gerne vil have.
Dette er en helt vidunderlig smuk måde at bevare mindet om din moderkages nærende egenskaber for din lille baby.

Placenta smoothie stykker 389,- kr

Denne pakke er for dig, som gerne vil konsumere din moderkage via smoothies. Hele moderkagen vil blive forarbejdet til det formål. Du vil modtage din moderkage skåret i portioner i en bæredygtig genanvendelig fryser-pose, samt opskrifter på forskellige smoothier du kan blande dem ind i. Når du så vil have en smoothie, kan du så bare følge din valgte opskrift. Antallet af portioner afhænger af størrelsen på din moderkage.

Navlestrengs minde 59,- kr

Din babys navlestreng bliver tørret og kan formes på mange måder forinden. Det kunne fx være en spiral, et hjerte, ordet “Love”, en cirkel, en trekant eller lignende. Afhængigt af hvad der fungerer bedst med netop din babys navlestreng kan du så sætte det i glas og ramme, hænge det op som en uro eller hvad du nu synes bedst om.

Halskæde med navlestrengs vedhæng 449,- kr 

Er du mere til at have din babys navlestreng med dig hvor som helst, så kan du få den formet som et halskæde vedhæng. I så fald vil du få et unikt smykke, dekoreret med fx træperler, fjer (kun naturfund) eller lignende.

Navlestrengs drømmefanger 399,- kr

Hvis din babys navlestreng er lang nok, kan den tørres som en cirkel og laves om til en drømmefanger, pyntet med træperler og fjer (kun naturfund) og lignende. Den kan du så fx hænge tæt på din babys soveplads, for at holde onde drømme på afstand (ifølge gammel tro) og give en skøn boho-stemning i rummet.

1/2 eller hel Lotus fødsel - pris afhænger af dine ønsker

Ønsker du en Lotus fødsel, men måske også at få indkapslet din moderkage til konsumering, så kontakt mig gerne for at høre om dine muligheder.

Jeg hjælper gerne med det praktiske og sætter en stor ære i at skabe et smukt Lotus-fødsel ritual efter dine ønsker.

PlacentaCare DeLuxe 2.999,-kr

Denne pakke er for dig, som ønsker at få mest muligt ud af din moderkage, gerne lidt af det hele. Det inkluderer 1 flaske tinktur, 1 portion smoothie stykker, op til 10 stykker chokolade, 3 kunst print og resten af moderkagen indkapsles (rå/dampkogt), samt enten en drømmefanger, halskædevedhæng eller andet navlestrengs minde (afhængigt af navlestrengens længde og dine ønsker).

Min baggrund

Jeg er certificeret placenta specialist igennem  H.E.R.B.A.L.(Holistically Empowered Rebel Birthkeepers Academy of Learning) i 2020 og igennem BBA* (Brilliant Birth Academy) i 2021 og har forabejdet min egen moderkage til kapsler, smoothie, tinktur, chokolader, og body butter, samt lavet et kunst tryk og en navlestrengs drømmefanger. Jeg vil med glæde hjælpe dig med din moderkage.

*Affiliate link. Læs min disclaimer.

⊕ Holistisk Følgeskab Nordsjælland ☯
♡ Gravidtet ❀ Fødsel ☼ Barsel ∞

Her får du blandt andet:
⋒ Individuel fødselsforberedelse med/uden Rebozo massage ⛥
🜁🜃 Ayurvedisk Bellybinding inkl. Womb Massage🜄🜂
☽ Moderkage forarbejdning med/uden Lotus fødsels ritual ☾
ᛒ Undervisning i babysprog, bæreteknikker, pottebrug fra nyfødt, stofblebrug, mm. ᛉ

På grund af Covid-19 og de skiftende restriktioner, tilbyder jeg lige nu alle mine ydelser også på virtuel basis. Det vil sige via opkald, e-mail, sms og video-chat. Vil du mødes ansigt til ansigt, forventer jeg at du har et gyldigt Coronapas (en negativ PCR test, max 3 døgn gammelt, eller at du har haft Corona tidligere fx).

Varer kan du købe ved at skrive til mig. Al betaling skal ske enten via bank overførsel, MobilePay eller Paypal.

Velkommen til smukke!

Ringslynge

Mit navn er Liljesofie og jeg er Birthkeeper. Min mission er at støtte dig i at få den graviditet, fødsel og barselstid du drømmer om, ved at lære dig om dine muligheder, holde dit space og være dér for dig.