GoddessCurves ydelser


GoddessCurves er bæretræning, både i og udenfor maven. Blid, sjov og nem gravid og postpartum motion.

GoddessCurves bæretræning

GoddessCurves Playshop i HealingMotherhood loungen – På vej!

Op til 6 deltagere kan være med når vi træner sammen, både gravide og nybagte bærende mødre (tidligst når din læge har givet grønt lys).

Igennem en blanding af yoga, dans, leg og gulvøvelser kommer vi omkring:

  • Bækkenbunden

  • Koordination

  • Udholdenhed

  • Styrke

  • Balance

Vi træner med musik ved lav nok lydstyrke til at de små ikke vil blive generet af det. Tempoet er lavt nok til at alle kan nå at følge med. Du behøver ikke kunne noget på forhånd.

GoddessCurves Online Playshop – På vej!

Indholdet er det samme som ved Playshoppen i HealingMotherhood loungen. Du vil dog ikke kunne spørge om noget undervejs.

Min baggrund

Mens jeg læste Idræt på Københavns Universitet var jeg også med til at starte show-danse gruppen Sweet Burlesque op og har været med dér i de første år.
Disse to ting tilsammen har givet mig den grundlæggende viden jeg havde brug for, for at kunne tilrettelægge blid med effektiv træning for den kommende mor.


Det at blive mor imens, har til gengæld lært mig, hvor vigtigt det er, at mødres træning ikke blot er tilpasset mor-kroppen i intensitet og øvelses-udvalg, men også til mødrenes behov for at være HELE kvinder. Kvinder er ikke bare fødemaskiner. Deres kroppe skal ikke ses separate fra deres kvindelighed, sensualitet og følelser.

Derfor har jeg valgt at lave et program, som både tilgodeser mor-kroppens behov for at blive styrket, få kondition, samt afspænding, og kvindens behov for at udleve sin sensualitet, sine følelser og sin kvindelighed.

Det gøres netop nemmest ved at kombinere forskellige træningsformer.

Derudover har jeg deltaget på en virtuel Dancing for Birth professionel trænings-workshop. Dancing for Birth har lært mig masser af gode bevægelser, som kan bruges under ve-arbejdet for at gøre fødslen både sjovere, lettere og for at hjælpe baby ned.

På grund af Covid-19 og de nuværende restriktioner, tilbyder jeg lige nu alle mine ydelser kun på virtuel basis. Det vil sige via opkald, e-mail, sms og video-chat.

Varer kan du fortsat købe ved at skrive til mig. Al betaling skal ske enten via MobilePay eller Paypal.

Velkommen til smukke!

Ringslynge

Mit navn er Liljesofie og jeg er Birthkeeper. Min mission er at støtte dig i at få den graviditet, fødsel og barselstid du drømmer om, ved at lære dig om dine muligheder, holde dit space og være dér for dig.