Happy Baby Sæt


Pris: 269,- plus forsendelse 40,-

Kontakt mig på Facebook eller Instagram for at afgive din bestilling. Betaling sker via Mobilepay eller PaypalMe.

Happy Baby Oil er en lækker økologisk mandelolie med naturligt E-vitamin. Den skaber en følelse af at blive pakket ind i et vuggende, beroligende og beskyttende tæppe.

Happy Baby Oil kan bruges både som plejende kropsolie – den er super i forbindelse med massage og trykbehandlinger – eller i badet. Den kan også bruges i ansigtet og hovedbunden.

Påfør olien med rolige cirkulerende bevægelser og stryg gerne kroppen efterfølgende oppefra og ned. Den beroligende og beskyttende energi trænger nu ind på et dybere plan ved lette, kærlige strøg.

Happy Baby Pillow Mist er en beroligende spray til hovedpuden. Den fremkalder følelsen af at blive omfavnet og pakket ind i en mild, rolig og beskyttende energi.

Sprøjt et par gange på hovedpuden. Også gerne et par gange ovenover, så de små dråber kan dale blidt ned over baby som et blødt, beroligende og beskyttende tæppe.

Væk dine sanser med naturlige æteriske olieblandinger i skøn og velduftende harmoni.

De unikke duftblandinger er dels er blandet intuitivt og dels skabt på grundlag af indgående viden om aromaterapi. Deres effekt er kraftfuld, og påvirker både den fysiske krop og den følelsesmæssige balance.

Happy Baby Oil og Pillow Mists duftblanding består af 100% rene æteriske olier af lavendel, rosentræ og vanilje. Hver især er disse æteriske olier beroligende, afstressende og nærende. Sammen er de en harmonisk blanding, som skaber en indre samklang mellem sjæl, hjerterytme og sind, og ikke mindst en følelse af forbindelse ml. mor (massør) og baby.
Som spray vil denne harmoniske blanding understøtte baby i at føle sig tryg og omfavnet, så roen kan sænke sig i både krop og sind.

Skab et skønt putteritual, som forkæler din babys duftesans. Start med at give baby en lækker massage med Happy Baby Oil massage olien og rund derefter af med denne Pillow Mist på babys madras i hovedenden eller hovedpuden.

Holistisk Følgeskab Nordsjælland
♡ Gravidtet ❀ Fødsel ☼ Barsel ∞

Her kan du blandt andet få:
⋒ Individuel fødselsforberedelse
⛥ Rebozo massage
🜁 Ayurvedisk Bellybinding
🜃 Ayurvedisk efterfødselsmassage
🜂 Ayurvedisk Womb Massage
🜄 Ayurvedisk postpartum støtte
☽ Moderkage forarbejdning
☾ Lotus fødsels ritual
ᛒ Babysprog, bæreteknikker, pottebrug fra nyfødt, stofblebrug, mm. ᛉ

______________________________________

På grund af Covid-19 og de skiftende restriktioner, forventer jeg at du har et gyldigt Coronapas (en negativ PCR test, max 3 døgn gammelt, eller at du har haft Corona tidligere fx), når vi mødes ansigt til ansigt.

Varer kan du købe ved at skrive til mig. Al betaling skal ske enten via bank overførsel, MobilePay eller Paypal.